• Home
  • About
  • Portfolio
  • Werkwijze
Heeft u iets te verkopen, te verkondigen of te verbeelden en wilt u uw boodschap online of in print uitdragen, dan help ik u daar graag bij.
Als beginnende grafisch ontwerper en webdesigner werk ik bij voorkeur voor kleine zelfstandigen, die geen groot marketingbudget tot hun beschikking hebben en de voorkeur geven aan een persoonlijke benadering. Denkt u daarbij aan de volledige verzorging van:

een html homepage
een Flash website met animaties
uw eigen huisstijl, terugkomend in al uw vormen van communicatie
uw drukwerk (briefpapier, visitekaartjes, flyers etc.)
wervende of beschrijvende teksten
assistentie bij het zoeken van een geschikte webhost
zoekmachineoptimalisatie

De prijs van het ontwerp wordt zoveel mogelijk vooraf bepaald naar aanleiding van de door u opgegeven wensen. Het is dan ook noodzakelijk dat ik een zo duidelijk mogelijk beeld heb van wat u voor ogen hebt en welke doelgroep u wilt bereiken. Ervaring leert dat een persoonlijk gesprek vooraf hiervoor de beste manier is. In het uiteindelijke ontwerp en de daarbij behorende teksten moeten de smaak en persoonlijkheid van de opdrachtgever duidelijk naar voren komen. Ik zal u dan ook vanaf de eerste ontwerpopzet tot het uiteindelijke resultaat blijven betrekken in het wordingsproces, waarbij eerlijke en open communicatie cruciaal is.

Graag maak ik een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend introductiegesprek.
Neemt u ook gerust contact op voor extra informatie.

E-mail: info@steffanhaans.com | Tel: 06-16588738

Bekijk Flash Website